Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt > Arkiv - aktuelt > Opslagstavle Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Opslagstavle

   
     

Tilbage til liste

03-10-2013 kl. 22:10

Oktober-ord om sommerens Fredagsmusik i Smøjen

Metrologisk institut, hjælpsomme borgere, havnen og de gode musikanter i Lundeborg skal hermed have en stor tak for 4 dejlige sommerfredags-aftener i Smøjen. Månen skinnede om kap med de kulørte lamper, musikken swingede, og stemningen var dejlig og stemte hjerterne mildt og bankende. Jo, det var skønne aftener, og mange har udtrykt deres glæde ved arrangementernes form og hyggen i Smøjen.
Om og til hvad vi kan bruge vores oplevelser og erfaringer til - til næste år, det har vi en kold vinter til at snakke og ta’ beslutninger om, men noget tyder jo på, at arrangementerne har ramt et ønske og et behov, som byen og havnen godt kan få glæde af til næste år.
Er der nogen, som har lyst og ideer til, hvordan vi kommer videre med Fredagsmusik i Smøjen? Så gør venligst noget ved det, dørene er åbne for sjove og modige indfald og kærlig energi. Desuden er der 1900 kr. i overskud til at -- ?
Der skal lyde en stor tak til mange gode borgere, men en speciel tak til Jan og Guyri for de stemningsskabende dekorationer i maritim stil og en stor tak til byens erhvervsdrivende, foreninger, havnepersonale og private, der har støttet ideen, så den kunne blive til virkelighed.
MKH Steen T
Engvejen 6
Regnskab for de givne tilskud:
Lundeborgs venner 2500 kr. - Jensen Fisk og Vin 2500 kr. - Sejlklubben 2500 kr. - Bazargruppen 2500 kr. - Borgerforeningen 2000 kr. - Lundeborg Træ 1000 kr. - Kvindeklubben 500 kr. - Axel Juul 400 kr.----------- Musikerlønninger 4 x 3000kr=12000 kr.----Overskud 1900 kr., som Steen opbevarer.

 

 

Beklædningshåndværkeren

 

 

Pottemagerne i Lundeborg

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg